Wie ben ik ?

Hallo ik ben Dennis Kroes, 44 jaar,  samenwonend met mijn vriendin Debbie en wij hebben 3 dochters. Famke (13) Lieke (11) en Benthe (9). Wij wonen in het gezellige en rustige dorpje Heumen. Dit dorpje ligt aan de maas net onder de rook van Nijmegen. Voor mijn werk ben ik via Interstep aan het werk @CBRE in Oss, ik ben daar technical planner op de afdeling HVAC.  Maar deze site gaat alleen maar over voetbal en mijn Vision@football.

Ik probeer hier voor iedereen op een simpele manier te laten zien hoe ik als trainer/coach en analist het voetbal beleef en ook hoe ik te werk ga. Kortom iedereen kan in de keuken van mij als trainer/coach kijken.

In April 2013  heb ik de cursus Allround Conditie Herstel trainer bij Toine vd Goolberg afgerond. Deze cursus heb ik gedaan omdat ik als trainer ook wil weten hoe en hoeveel ik mijn spelers kan belasten als zij een blessure hebben of terug komen van een blessure.

Ook zou ik wel als Conditie/Herstel trainer bij een Topklasser of BVO (jeugd) willen werken. met mijn TC2 diploma en deze cursus zou ik een perfecte bijdrage aan de Technische staf kunnen toevoegen.

Sind augustus 2013 heb ik ook een SoccerLAB licentie en heb nu dus een videoanalyse programma op mijn PC, door onze wedstrijden de filmen en te coderen kan ik een perfecte analyse van onze wedstrijd maken.

Filmen en Live coderen met SoccerLAB

Ook ben ik in het seizoen 2014-2015  vrijwillig werkzaam bij de jeugdafdeling van PSV geweest, hier was ik analist bij het videoteam, ik codeerde hier de thuis wedstrijden van verschillende jeugdteams van PSV. helaas kon ik door organisatorische wijzigingen bij PSV dit niet door zetten, heb hier wel in een mooie “keuken”mogen kijken en zeker een hoop van geleerd.

 

IMG_4763IMG_4760

In juni 2015 heb ik ook de cursus Specialist Fysieke Trainer Voetbal gedaan wederom bij Toine van de Goolberg.

en in 2018 heb ik de opleiding Videoanalist bij de KNVB afgerond  en werk ik ook met Data via Playertek GPS  en Polar voor hartslag meting

Van 2014 tot 2017 was ik Hoofdtrainer/Coach bij Vianen Vooruit in Vianen(NB) in het eerste seizoen zijn we kampioen van de 5e klasse geworden en het seizoen erna direct via een geweldige na competitie gepromoveerd naar de 3e klasse, in het laatste seizoen was het zwaar maar hebben we ons uiteindelijk via wederom de nacompetitie weten te handhaven in deze 3e klasse. een top prestatie van mijzelf en de gehele club.

coaching erwin

Afgelopen 2 seizoenen was ik  Hoofdtrainer/ Coach bij 3e klasser Berghem Sport. hiermee zijn we afgelopen seizoen via de nacompetitie gepromoveerd naar de 2e klasse. hier werkte ik ook met het #Playertek gps systeem, zo heb ik van 3 spelers data verzameld over afgelopen seizoen, ik weet zeker dat dit details kunnen zorgen voor prestatie verbetering, en de spelers die ik heb geanalyseerd waren ook enthousiast.

En vanaf december 2017 tot december 2018 was ik werkzaam bij TOP Oss als video analist.

De Treffers achtergrond

Afgelopen   was ik  Hoofdtrainer/ Coach bij 5e klasser De Zwaluw uit Oeffelt. hiermee zijn we afgelopen seizoen via de nacompetitie gepromoveerd naar de 4e klasse. een mooie prestatie van mij en mijn team, toch zocht ik een andere uitdaging en vond deze bij De Treffers uit Groesbeek, hier train ik nu het zaterdag 1 team, uitkomend in de 3e klasse.

Kijk gerust eens rond op de site en laat ook eens een reactie achter, Ook de kritische noot is welkom!

Dennis

3 thoughts on “Wie ben ik ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s