Vianen Vooruit 1 – Volkel 1 (0-2)

Afgelopen zondag speelden we thuis tegen Volkel 1, na de belangrijke winst van vorige week tegen Avesteyn kwam er deze week een ploeg van een heel ander kaliber naar Vianen toe, toch gingen we vol goede moed deze wedstrijd in en waren we zeker van plan om te kijken of er een stuntje in zat.

ik moet zeggen dat het vanaf het begin wel duidelijk was dat Volkel het spelbeeld bepaalde maar ze niet echt gevaarlijk voor de goal konden komen, in de spaarzame momenten dat wij probeerden uit te breken waren wij ook niet in bloedvorm en kwamen ook niet veel voor de goal van de tegenstander, waar eigenlijk iedereen in de 45e minuut dacht dat we met 0-0 gingen rusten stonden we halverwege met 0-2 achter !!

in de 2e helft speelden Volkel veel de bal rond en konden wij er ook niet echt aankomen, wel waren wij enkele keren gevaarlijk met standaard situaties maar daar in tegen hadden zij 2x van grootte afstand op de lat geschoten. het bleef bij 0-2 in een door een prima scheidsrechter geleide sportieve wedstrijd.

aankomende wedstrijd uit naar Vitesse’08, deze ploeg liet ons op paaszaterdag al vrij snel kansloos en hier willen we zeker revanche op gaan nemen!!

Dennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s