opnieuw nederlaag Vianen Vooruit

pingel mick

afgelopen zondag moesten we thuis tegen koploper Rhode, gezien de stand een erg zware opgave voor mijn team om een mooi resultaat te halen en als dan ook nog enkele sterkhouders door diverse omstandigheden niet kunnen spelen dan weet je dat het een zware middag kan worden. de wedstrijd begon rommelig en op het niet beste grasveld was goed voetbal bijna onmogelijk. toch kwam Jim na 10 minuten via een mooie pass van Mick alleen voor de keeper en omspeelde hem met een mooie voetbeweging en leek de 1-0 te gaan maken maar de keeper vloerde Jim en hield hem dus van een doelpunt af, penalty en rood zou je zeggen, nou een penalty wel maar de scheidsrechter trok tot ieders verbazing geel !! de penalty werd slecht ingeschoten door Mick en het bleef dus 0-0…. hierna was Rhode wakker en pakte hun slechte start iets beter op en kregen ook mogelijkheden, ook wij kregen nog een mooie kans na een schitterende actie en combinatie met Walter kwam Mick weer 1 op 1 met de keeper maar weer was de keeper van Rhode de winnaar.

na ongeveer een half uur kwamen de gasten dan toch op voorsprong, na een voorzet kon een aanvaller inkoppen en scoorde de 0-1, de 0-2 was 10 minuten later na een te korte terugspeelbal ook een feit. jammer want in de begin fase was het echt niet slecht wat wij lieten zien, hierna bleef Rhode kalm en speelde de wedstrijd zakelijk uit en scoorde zelfs nog 2 maal. met een 0-4 nederlaag was het een klote zondag.

nu is het zaak om deze week weer onze rug te rechten want aankomend weekend hebben we een zwaar dubbelprogramma met 2 thuiswedstrijden tegen eerst Vitesse’08 en maandag Avanti’31, 2 ploegen die nog een rol willen spelen in de kop van de ranglijst. onze situatie is ondanks de 2 nederlagen op rij niet verandert, we moeten 2 ploegen onder ons houden.

 

Dennis

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s