2015 een jaar om nooit te vergeten

 

nieuwe foto iphone 613feest dug out

in de laatste dagen van 2015 nog even terug kijken op het voetbal jaar, natuurlijk was 2015  het jaar van PSV maar ook in Vianen hebben we succes gekend, we speelden na het kampioenschap weer in de 4e klasse met enkele prima versterkingen wisten we dat om een plek in de nacompetitie konden meedoen en als dat bereikt is dan weet je het nooit.

nadat we begin maart de periodetitel pakte door een overwinning op SV Oostrum was er in het weekend van 14 maart de opening van de nieuwe kantine, onder grote belangstelling is de opening gevierd, een schitterende accommodatie waar de club trots op kan zijn.

kantine1feest vianen kantinefeest vianen pa

tussen door gingen we met een delegatie van Vianen Vooruit en SV Heumen ook nog naar de live uitzending van VI waar we een leuke gezellige avond hebben gehad

vi rtlerwin vidennis gijpmarcel gijpmat gijp

 

maar natuurlijk kwam ook de nacompetitie eraan en wilden wij met de selectie en begeleiding voor promotie gaan, na de laatste competitiewedstrijd werd duidelijk dat wij in de 1e ronde tegen CITO uit Oss moesten, met eerst een uitwedstrijd was ik blij, en zeker na de 2-2 daar moesten we het thuis gaan afmaken. Door goals van Rik en Joey kwamen we in de finale terecht.

vrijetrap robwouter citojoey cito

Juliana Mill was de tegenstander, waar sommige mensen twijfels hadden om deze tegenstander te verslaan had ik er dus juist een erg goed gevoel over, wij zaten op dat moment erg goed in ons vel, iedereen 100% conditioneel fit en mentaal erg sterk. erg belangrijk vond ik ook de saamhorigheid in het team, iedereen wist zijn rol en taak !! Heerlijk was de spanning voor de wedstrijd, de warming up was goed maar vooral onze wedstrijd instelling en eerste 20 minuten waren SUPER over de gehele wedstrijd hebben wij ze geen minuut het gevoel gegeven dat er iets te halen was bij Vianen Vooruit. met een mooie 1-4 overwinning naar huis het doel was bijna bereikt…….

finale julianafinale kennieuwe foto iphone 619

na deze wedstrijd zijn we dinsdag met selectie naar sanadome in Nijmegen geweest om te herstellen

nieuwe foto iphone 594 nieuwe foto iphone 597

 

 

In de thuis wedstrijd was het ook snel beslist en uiteindelijk werd ook deze wedstrijd met 4-1 gewonnen, deze selectie had geschiedenis geschreven door voor het eerst in het bestaan te promoveren naar de 3e klasse…… na een geweldige ontlading op het veld en in de kleedkamer volgde natuurlijk een schitterend feest in de kantine met de selectie, begeleiding, supporters, vrienden en familie.

nieuwe foto iphone 573dennis gunther promomaarten kim promofeest vianen pa

wat een prestatie, zo kunnen pieken op het juiste moment gaf mij als trainer een heerlijk gevoel.

erwin huldiginghuldiging roy jasperwalter en finnnieuwe foto iphone 628promotie de bondtim kaalnieuwe foto iphone 642nieuwe foto iphone 199

In augustus begon de voorbereiding op het nieuwe seizoen, een mooi avontuur met een prima selectie, wel enkele wijzigingen omdat Wouter een mooie stap naar Volharding kon maken en Joey naar Nijverdal verhuist dus ook daar gaat voetballen, wel kregen we met Mick een aanvallende versterking erbij en schoven er ook enkele talenten vanuit de jeugd door naar de selectie. mede ook door blessures was de start zwak en brachten we niet wat we kunnen, maar ik moet zeggen dat de meeste teams ook gewoon prima ploegen zijn. het positieve van de eerste seizoenshelft was oa het debuut van de jonge spelers Joost en Pim in de basis bij 1 en dat de laatste weken we toch echt wel beter bezig waren als groep.

Vianen Vooruit 1 2015-2016

Vianen Vooruit 1 2015-2016

 

 

na de winterstop zullen we volle bak gaan om ervoor te zorgen dat Vianen Vooruit ook volgend seizoen in deze mooie 3e klasse te bewonderen zijn.

toch was mede door de promotie naar de 3e klasse en het gigantische feest voor mij 2015 een jaar om nooit te vergeten……..

tot slot wens ik iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond 2016

Dennis

Vianen: 30-08-2015, DG_Foto Dennis Kroes is de nieuwe voorzitter van Vianen Vooruit, hij zit op tafel in de bestuurskamer Foto: Ed van Alem

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “2015 een jaar om nooit te vergeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s