Eerste voetbal cafe Vianen Vooruit

op zaterdag 19 september organiseerde de Supportersclub van Vianen Vooruit het 1e voetbal cafe, onder leiding van presentator Pieter Lange kwamen de gasten Theo Coenen, Roy Daamen Rik Renirie en Dennis Kroes veelvuldig aan het woord over voetbal, onder andere de slechte prestaties van Oranje, de eredivisie topklasse en ook de prestaties van Vianen Vooruit kwamen aan bod.

De leden en supporters van Vianen Vooruit mochten ook vragen afvuren op de gasten. natuurlijk heb ik de gehele avond gefilmd en hier is een 1e compilatie te zien. in de loop van het seizoen zal ik ook een 2e deel laten zien.

volgens mij was het een geslaagde avond.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s