Zwakke start Vianen Vooruit 1

Zonder vaste krachten als Robby, Walter en Roy maar met een gelukkig herstelde Ken  moesten we zondag thuis tegen DAW 1 uit Schaijk. vooraf hadden we allemaal een goed gevoel over deze wedstrijd. helaas was de start dramatisch en stonden we wederom binnen 2 minuten op achterstand.

Walter Bulkens

Walter Bulkens

En het leed was nog niet geschied want de gasten speelden agressief en drukten mijn ploeg ver achteruit, dit resulteerde in een 0-2 door een prima kopbal in de 12e minuut, hierna konden wij pas weer een beetje aan voetbal toe komen, in de rust geprobeerd met een wissel het om te zetten en eigenlijk lukte dat ook wel. we werden wat feller en voetbalden weer beter, jammer dat na ongeveer 20 minuten niet iedereen scherp was en DAW ook de 0-3 kon scoren. daarna hebben we nog wat kansjes gehad maar ook voor de goal vd tegenstander stond ons vizier niet goed.

de sportieve en door een prima jonge scheidrechter geleide wedstrijd eindigde dan ook voor ons teleurstellend, de afgelopen weken is gebleken dat je in deze 3e klasse gewoon 90 minuten 100 procent scherp en fit moet zijn !! bij ons speelden teveel jongens onder hun niveau.

Dennis

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s