Vianen Vooruit 1 motivatie clipje nacompetitie

Met Vianen Vooruit begonnen we de nacompetitie uit bij Cito 1, door hier met 2-2 gelijk te spelen gingen we toch met een gemengd gevoel naar huis. aangezien ik thuis toch best wel wat beelden van afgelopen seizoen had die ik bewerk met het SoccerLab programma  vond ik het leuk om zelf een clip te maken en deze voor de thuiswedstrijd te laten zien.

huldiging roy jaspererwin huldigingwalter en finnnieuwe foto iphone 628

op zo’n manier probeer je de boys toch nog even te raken, voetballen kunnen ze wel, maar als voetballer moet je ook beseffen dat je niet elk seizoen om de prijzen speelt en als je dan de kans krijgt moet je die zeker proberen te pakken!!

Of het werkt weet je nooit?  maar tijdens het clipje word je je er wel bewust van dat het vandaag een speciale wedstrijd is. Voor de wedstrijden tegen Juliana Mill hebben we eigenlijk niets apart gedaan in de bespreking. maar had Christian een radio meegenomen naar de uitwedstrijd, volgens mij heeft iedereen in de kleedkamer wel bijna een uur genoten van keiharde opzwepende muziek.

bij de thuiswedstrijd was hij de radio vergeten, maar op verzoek van vele spelers toch thuis even opgehaald……..het resultaat is bekend.

de muziek kan ik niet delen, maar het clipje wil ik wel delen met iedereen.

 

Dennis

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s