Vianen Vooruit knalt 3e klasse in

teamfoto promo

Waar in de afgelopen dagen nog wel eens gezegd werd dat de buit nog niet binnen was na de 1-4 winst bij Juliana Mill was ik er wel van overtuigd dat dit Vianen Vooruit deze wedstrijd niet ging verliezen, bij binnenkomst in onze kantine  hadden de spelers van Juliana nog wel wat praatjes zoals dat de muziek voor hun opgebouwd was en zij in Vianen nog wel eens konden gaan stunten?? ook in de pers zeiden ze dat ook wel 2x snel konden scoren en dan de wedstrijd spannend gingen maken….maar eerlijk gezegd heeft dit team in 180 minuten voetbal niet 1 minuut aanspraak gemaakt op een goed resultaat!! daarin tegen speelden wij met lef en wilskracht en voetbalden goed, alles dus wat nacompetitie voetbal nodig heeft.

onze verzorgsters

onze verzorgsters

ook deze wedstrijd gingen we weer vol gas van start en stond het na 20 minuten al 2-0 voor ons door doelpunten van Roy en Tom, hierna volgde nog wel een tegentreffer maar de wedstrijd verliep zoals wij wilden en bepaalde. in de rust heb ik 1 minuut het woord genomen en daarna heerlijk van de thee genoten….

Direct na rust scoorde wederom Tom die volgens ingewijden een hoog scoringspercentage heeft tegen Mill en besliste hiermee de wedstrijd definitief, Mark scoorde 10 minuten later de 4-1 en langs de lijn en in de kantine begon het feest vast. Het mooie van deze score was dat Christian onverwacht ook nog zijn dik verdiende minuten kon maken.

Na het laatste fluitsignaal barste het feest niet gelijk los, ik en volgens mij meerdere hadden niet meteen het besef wat we bereikt hadden, maar toen de champagne rond gespoten werd was niemand meer te houden en bleven we feesten.

Machtig mooi om alle voetballers, bestuursleden, supporters en vrijwilligers zo bij elkaar in de armen te zien vallen en hier en daar een traan te zien, zelf vond ik het ook mooi dat Debbie , Famke , Lieke, Benthe pa en Tommy en meerdere vrienden uit Heumen er waren.

De avond duurde nog lang maar daar schrijf ik van de week nog meer over !!!

Papa en Benthe

Papa en Benthe

Dennis

One thought on “Vianen Vooruit knalt 3e klasse in

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s