Gaat Vianen Vooruit geschiedenis schrijven ?

juliana-vianen

Afgelopen zondag speelden we de eerste wedstrijd in 2e ronde van de nacompetitie om promotie naar de 3e klasse.

Op een goed gevuld sportpark in Mill begonnen we flitsend, agressief en doeltreffend, en binnen 20 minuten stonden we via goals van Tom,Mark en een eigengoal op een 0-3 voorsprong!!

In deze fase liet het team zien wat we dit seizoen al vaker in topwedstrijden hebben laten zien. natuurlijk werd de wedstrijd hierna wat rustiger en kreeg Juliana ook zijn mogelijkheden maar wij controleerden de wedstrijd. jammer was dat 1 minuut voor rust de gastheren een terechte penalty kregen en deze scoorde, al zat Niels er wel erg dicht bij, al met al in zo’n wedstrijd met 1-3 gaan rusten geeft natuurlijk zelfvertrouwen aan een team. Na rust probeerde Juliana nog wel de aansluitingstreffer te scoren maar de Vianen Vooruit verdediging gaf geen krimp. Na een prima voorzet van Walter scoorde Roy zelfs de 1-4 en werd de score nog royaler voor ons. Na het laatste fluitsignaal barste er een enorme vreugde uit in ons Vianen Vooruit kamp.

juliana airtime

Mijn team heeft deze wedstrijd erg professioneel benaderd, tactiek, focus en fitheid gaven deze wedstrijd de doorslag is mijn mening. Nu nog een keer knallen op ons eigen bomvolle rood witte  sportpark om te promoveren.

Kom op mannen jullie en de club verdienen dit !!

Dennis

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s