Mooie overwinning Vianen Vooruit (2-1)

guus constantia

Guus Hendriks

 

Afgelopen zondag was onze laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie deze wouden we graag winnend afsluiten, natuurlijk om met een goed gevoel de nacompetitie in te gaan maar ook om de vele trouwe vianen supporters nog een keer te laten juichen en dan gezamenlijk na de wedstrijd nog een klein feestje te bouwen met alle leden en supporters.

Door omstandigheden begonnen we met een iets aangepaste basis en dit betekende dat Guus en Tom beide A1 spelers in de basis starten. zij hebben deze wedstrijd laten zien dat het met de toekomst van Vianen Vooruit wel goed zit, prima gespeeld jongens.

Tom Bulkens

Tom Bulkens

Na een afwachtende begin fase pikte Tom Aben de bal op het middenveld op en kon Mark bereiken, met een prachtige pass kwam de bal op het hoofd van de vrijstaande jarige Roy en scoorde met een knappe kopbal na 10 minuten de 1-0, Hierna speelden we ook prima maar vergaten de kansen te benutten. verdedigend gaven we niet veel weg, Constantia was eigenlijk alleen gevaarlijk met hoge ballen via standaard situaties. Na rust kwam Constantia wel beter in het spel en drukte ons verder terug, via een ongelukkige handsbal kregen zij een penalty en scoorde in de 60e minuut de 1-1, hierna werden wij weer wakker en pakte weer het initiatief. dat Tom zo’n 10 minuten voor tijd een vrije trap binnenschoot (2-1) was een mooie opsteker, daarna heeft de ploeg gevochten om de voorsprong te houden en het seizoen met winst af te sluiten.

Dus met een goed gevoel de nacompetitie in, deze week lekker trainen en dan zondag met een grote Vianen Vooruit delegatie naar Oss waar we tegen Cito 1 spelen. ik heb er veel zin in.

Dennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s