Strijd om plaats 2 eindigt in 1-1

drukke tribune

In de strijd om de 2e plaats speelden we afgelopen zondag thuis tegen Olympia’18 uit Boxmeer, in de uitwedstrijd hadden we daar met 4-2 verloren en zij wonnen vorige week van de kampioen Vitesse’08 dus wisten we dat we vol aan de bak moesten om de 2e plaats vast te houden.

In deze drukbezochte wedstrijd kozen we voor een iets andere speelstijl en was onze basis ook wat verandert, we lieten Olympia het spel maken en hielden onze linies erg klein en zorgden dat we op het middenveld de baas waren, Vooraf was bekend dat de buitenspelers van de gasten altijd voor veel gevaar zorgen met hun acties maar deze wedstrijd hebben onze backs ze volledig uit de wedstrijd gespeeld, en kwamen ze er wel eens voorbij dan zorgde Robby of Ken prima voor de rugdekking, eigenlijk heeft Niels maar een redding hoeven maken in de eerste helft maar deze kopbal tikte hij met een katachtige redding onder de lat uit, zelf kregen wij ook niet erg veel kansen en waren het gevaarlijkst met corners en vrije trappen. een 0-0 rust stand was gezien de krachtsverhoudingen dan ook terecht. In de rust bleek dat Ken vanwege een blessure niet verder kon, Jasper ging hem vervangen en heeft dit in de 2e helft prima gedaan.

Na rust drongen wij toch meer aan en had ik het gevoel dat een overwinning er in zat. helaas kwam na slordig balverlies rond de 70e minuut van Rik de bal bij hun snelle buitenspeler Yilmaz en soleerde hij richting Niels, met een schuiver zorgde hij verdomme toch voor de 0-1.

Maarten Broekmans

Maarten Broekmans

even een teleurstelling maar wij zaten op dat moment goed in de wedstrijd en gingen voor minimaal de gelijkmaker, dat deze 5 minuten later al gemaakt werd was natuurlijk lekker, een prima pass van Bart kwam bij de volledig vrijstaande Wouter en hij scoorde alweer voor de 3e wedstrijd op rij. 1-1. hierna drongen wij aan en met de frisse aanvallende impulsen van Mark en Joey kregen we nog mogelijkheden op de 2-1, jammer dat deze niet meer viel maar met een gelijkspel kon ik vrede hebben.

In deze wedstrijd bleek dat we tactisch gegroeid zijn en vanuit onze taken kunnen spelen, met de nacompetitie in het vooruitzicht is het ook goed om te zien dat de wissels laten zien dat zij er ook staan. Uiteindelijk hebben we alle spelers nodig en kunnen we er alleen met de gehele selectie voorzorgen dat de nacompetitie een succes gaat worden!!

maar eerst nog 2 wedstrijden in de reguliere competitie, ik vind dat we het seizoen als 2e moeten afsluiten dus hebben we nog 2 goede resultaten nodig.

Zondag uit naar Well waar EWC’46 voor hun laatste kans vecht om nacompetitie te halen.

Dennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s