Zakelijke overwinning Vianen Vooruit tegen SVEB (0-4)

Wout sveb

Na de onnodige nederlaag tegen Heijen, 2 weken geleden stond er zondag een verre reis naar het limburgse Broekhuizenvorst op het programma, deze ploeg stond met 8 punten in de onderste regionen en zouden bij verlies degraderen. Helaas hadden we in de thuis wedstrijd niet de scherpte tegen SVEB en speelden we toen op de valreep met 3-3 gelijk.

Bij aankomst op het sportpark van SVEB leek het veld prima bespeelbaar, toch waren de omstandigheden niet echt optimaal mede ook door een harde wind dwars over het veld.

Vanaf minuut 1 de tegenstander onder druk zetten en zo proberen snel te scoren was de opdracht die het team meekreeg vandaag. het onderdruk zetten lukte prima alleen de bal wou er niet snel in, het gevaarlijkst waren we in de 1e fase nog door de standaard situaties maar ook hier mee konden we niet scoren,wel schoot Robby de haan nog uit de kerktoren van Broekhuizen !! gelukkig kon na ongeveer 20 minuten Dennis na een prima pass van Wouter alleen op de keeper afgaan en schoot de bal beheerst maar hard onder de keeper door.0-1. hierna bleven we heer en meester maar vergaten de wedstrijd vroegtijdig(1ehelft) te beslissen. wel bleven we uitermate goed in de organisatie spelen en gaven ook geen counters weg. dus met een 0-1 ruststand naar de kleedkamer.

Na rust begonnen we ook prima en een mooie vrijetrap van Robby werd ternauwernood nog van de doellijn weg gekopt. we bleven continu aan de bal en SVEB was machteloos, na een goede voorzet vanaf links kon Wouter vrijstaand inkoppen en scoorde de 0-2. Hierna kregen we nog een aantal mooie mogelijkheden en uit een voorzet van Wouter scoorde Mark ook met zijn hoofd de 0-3 en in de laatste minuut schoot Roy ook de 0-4 eindstand tegen de touwen.

Een goede overwinning tegen een matige tegenstander die volgens mij in 90 minuten maar 1x op onze goal heeft geschoten, wel ben ik in aanloop naar de na-competitie blij dat we in de laatste 3 competitie wedstrijden teams tegen krijgen die in de top van onze klasse spelen en volle bak gaan, hierdoor zullen wij ook scherper voor de dag moeten komen, en niet freewheelend het seizoen afsluiten. Ook mooi vind ik het dat onze trouwe supporters er altijd zijn en achter onze ploeg staan, deze extra steun hebben wij straks acht nodig en word erg gewaardeerd door de ploeg.

 

Aankomende zondag thuis tegen Olympia’18 uit Boxmeer, uit hebben we daar verloren en we willen zeker revanche gaan nemen.

Dennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s