Terechte nederlaag (2-4) Vianen Vooruit

Drukbezochte topper

Drukbezochte topper

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Vitesse’08 op het programma, deze wedstrijd tussen de nr 1 en 2 van de competitie is op zich natuurlijk een topper maar het gat was al 11 punten en Vitesse’08 is dit seizoen gewoon erg goed en heeft bovendien nog niet eens een keer verloren deze competitie. Om hun dus pijn te doen moeten wij deze wedstrijd dan ook allemaal top en scherp zijn.

Helaas konden wij deze wedstrijd dat in het eerste kwartier niet brengen en werden volledig onderdruk gezet door de gasten, dit leidde dan ook tot een tegentreffer in de 2e minuut en tot overmaat van ramp lag  ook een minuut later de bal alweer achter Christian. 5 minuten gespeeld en 0-2 achter tegen de koploper. Mijn ploeg heeft zo’n 20 minuten nodig gehad om dit mentaal te verwerken en je zelfvertrouwen is op dat moment ook weg en moet weer terug komen, natuurlijk zijn we hierna niet de pannen van het dak gaan spelen maar we kwamen er wel weer wat beter in en creëerden wel enkele mogelijkheden voor het doel van de keeper van de tegenstander, als we hier wat resoluter mee omgegaan waren hadden we zomaar in de wedstrijd kunnen zitten. Ook door enkele goed aangesneden corners hadden we nog wat kansjes, maar aan de andere kant waren de uitbraken van Vitesse’08 natuurlijk ook levensgevaarlijk.

Na de rust zouden we de lijn doortrekken van het 2e gedeelte van de 1e helft maar als na een ingooi wij niet snel genoeg reageren en er voor onze goal ook nog het een en ander misgaat en de 0-3 er in ligt is de wedstrijd gelopen. 20 minuten voor tijd scoren de gasten via een mooie individuele actie ook de 0-4 en zij nemen daarna wat gas terug, dit levert ons nog wat kansen op en als Dennis na een mooie actie in het strafschop gebied neergelegd word mag Ken een penalty nemen, deze gaat mis maar uit de prima corner van Joey kopt Rik de bal snoeihard in de boven hoek.

Dennis Jans, na lang blessureleed weer terug

Dennis Jans, na lang blessureleed weer terug

Ook mag Wouter na geklungel in de gennepse defensie zijn 1e goal in vianese dienst nog maken en staat de eindstand van 2-4 op het scorebord. Jammer dat wij deze wedstrijd zo ongelukkig/slecht zijn begonnen, misschien toch een stukje spanning? overconcentratie? Verder moeten we hier weer geen al te groot drama van maken, de tegenstander is gewoon de terechte kampioen en wij als promovendus op de 2e plek !! we gaan de na-competitie in maar willen natuurlijk ook die 2e plaats vast houden, gisteravond alweer lekker getraind en zondag uit naar VV Heijen, scherp en gretig blijven is belangrijk om de nacompetitie in te gaan.

Dennis.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s