Nieuwe accommodatie Vianen Vooruit geopend

nieuwe kantine

Op zaterdag 14 maart 2015 was het dan zover, na 1,5 jaar bouwen was de feestelijke opening van de nieuwe kantine en kleedkamers. natuurlijk was ik al eens binnen geweest om even rond te kijken maar nu was het af en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk van het eindresultaat was, echt schitterend, de kantine straalt warmte en gebondenheid uit en vooral de verlichting met afbeeldingen van diverse leden van Vianen Vooruit is mooi. beneden de kleedkamers en verzorging ruimte  zien er groot en functioneel uit.

mat wientjes lintje

Tijdens de opening werd Mat ook nog persoonlijk in het zonnetje gezet door middel van een benoeming van Lid in de Orde van Oranje Nassau, dit was voor hem een welverdiende verassing.

Op de druk bezochte feestavond werd de aftrap gedaan door een scheidrechter uit het betaald voetbal die via beelden bepaalde beslissingen besprak met het publiek.

wiedemeier

Na de gastspreker begon het feest en werd er nog een hoop gekletst en gedronken. een prima band van jonge gasten kreeg de kantine in beweging en de meesten zijn tot in de kleine uurtjes doorgegaan.

opening kantine

Erg mooi om dit als trainer mee te maken bij een hechte vereniging, die het gezamenlijk voor elkaar hebben gekregen om dit te realiseren.

Na dit mooie weekend moeten we als selectie weer over tot de orde van de dag want zondag komt de nog ongeslagen koploper Vitesse’08 op bezoek, wij willen als ploeg die 2e plek vast houden en met een zo’n goed mogelijk gevoel de nacompetitie in gaan, want ik  zou graag zien dat we over ongeveer 2 maanden nog eens zo’n feestje in een bomvolle kantine hebben !!

tot zondag

Dennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s