Eerste puntverlies 2015 Vianen Vooruit

 

Christian Wagemans hield weer zijn goal schoon

Christian Wagemans hield weer zijn goal schoon

Op zondag 8 maart speelden we uit tegen Milsbeek 1, deze ploeg speelt al jaren in de top van de 4e klas en wilt graag de stap naar 3e klas maken, door diverse omstandigheden lukt dat steeds net niet en ook dit jaar zal het lastig worden om die ambitie waar te maken, in de thuis wedstrijd wonnen wij verassend maar verdiend met 5-0, door deze uitslag moesten we wel een getergde tegenstander krijgen deze middag en ik vind het overigens sowieso een goede ploeg met enkele prima spelers.

Omdat er geen schorsingen en blessures waren konden wij voor de 3e keer op rij met dezelfde basis 11 beginnen, waar iedereen om 14.30 dacht te beginnen aan een mooie spannende wedstrijd had de scheidrechter er toch andere plannen voor, hij vond dat wij andere kleur sokken aan moesten? dit is overigens wel een regel maar hij heeft daar vooraf niets over gezegd, dankzij de medewerking van Milsbeek konden wij hun sokken lenen en begon de wedstrijd een half uur later. gezien deze beslissing van de scheids had ik al een slecht gevoel over de wedstrijd, deze man probeerde bij beide ploegen en zelfs het publiek het bloed onder de nagels uit te halen en dat is hem erg aardig gelukt!! bij iedere beslissing was het afwachten voor welke ploeg deze verkeerd uitviel?

De eerste 20 minuten waren prima van Vianen Vooruit, we hadden veel balbezit en creëerden enkele kansen, het gevaarlijkst waren we via goede vrije trappen van Robby maar 3x gingen deze rakelings voor de goal langs, ook een niet helemaal lekker terug gelegde bal van Bart op Roy was een prima mogelijkheid. Milsbeek had nog een goede mogelijkheid door een vrije trap in het 16 meter gebied maar deze bal werd door Christian prima naast getikt. hierna werd het een strijd op het middenveld en gingen we met 0-0 rusten. Na rust begonnen we ook weer prima en konden 2x snel uitbreken via de ingevallen Joey. ook werd het hierna weer meer een wedstrijd die zich voornamelijk op het middenveld afspeelde en kregen beide ploegen nog kleine kansjes. De 0-0 einstand was dan ook denk ik terecht in een wedstrijd waarin 2 team wel aardig aan elkaar gewaagd waren.

Het eerste puntverlies in 2015 is dan ook een feit, echter we staan nog steeds op de 2e plek en willen die zeker gaan behouden, de volgende wedstrijd is over 2 weken thuis tegen Vitesse’08 de trotse koploper in onze competitie, deze ploeg heeft nog niet verloren dit seizoen en wij zouden graag die primeur hebben. deze week staat in het teken van rust en herstel. maar voor de club is aanstaande zaterdag een mooie dag, het nieuwe super mooie complex word dan geopend.

Dennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s