Zware oefennederlaag Vianen Vooruit 1

Vianen Vooruit 2014-2015

Vandaag speelden we een oefenwedstrijd uit tegen DAW 1 een ploeg uit de 3e klasse, vooraf gezien een mooie tegenstander omdat zij op een niveau spelen dat wij misschien ook kunnen/willen spelen.

Deze middag speelden we op het kunstgras van DAW op een schitterend sportpark, na een wat aftastend begin konden we geleidelijk aan wel beter onder de druk van DAW uitvoetballen het was alleen lastig voor onze voorhoede om de bal langer vast te houden, hierdoor kwam de tegenstander weer snel in balbezit. DAW speelde wel aardig en de behendige aanvallers maakten het onze laatste linie erg lastig, toch kwam de gastheer door een klein foutje van ons gelukkig op 1-0, hierna bleven we gewoon doorvoetballen. maar gaandeweg het duel kregen we het toch moeilijker, en toen na een corner ook de 2-0 tegen de touwen geschoten werd waren we het even helemaal kwijt, ons normaal zo’n sterke punten zoals in de organisatie spelen en je duel winnen waren niet meer te zien en door allemaal persoonlijke fouten werd het voor rust nog 6-0 !!!

Na de rust in een andere formatie gaan spelen, hierin stond het verdedigend wel compacter, het betekende wel dat we voorin minder stootkracht hadden maar dat hadden we in de eerste helft eigenlijk ook niet !! In deze 2e helft scoorde DAW ook nog de 7-0 maar echt gevaarlijk zijn ze niet meer geweest, wij overigens ook niet.

Voor mij een erg teleurstellende oefenwedstrijd, vooraf dacht ik een mooi meetmoment omdat we dit seizoen al vaker tegen 3e en 2e klassers hebben gespeeld en ook prima resultaten opleverde, nu blijkt dat ons team dan ook top moet zijn om tot deze resultaten te komen, helaas waren we dat vandaag niet, Willen wij met Vianen Vooruit ook in de 2e seizoenshelft een rol spelen in de 4e klasse dan moeten wij met beide benen op de grond blijven en gewoon eerst keihard werken om tot goed voetbal te komen, en alleen als dat top is dan komt ons spel vanzelf weer op het gewenste niveau.

Dinsdag spelen we uit tegen Eendracht”30 1 uit Mook, ook een 4e klasser , hier moeten we het juiste Vianen Vooruit weer laten zien en zo met een goed gevoel naar aanstaande zondag toe werken, want dan komt DEV-Arcen 1 voor de hervatting van de competitie naar Vianen.

Dennis

One thought on “Zware oefennederlaag Vianen Vooruit 1

  1. Dennis,

    Weer even met beide beentjes op de grond gezet.
    Neuzen dezelde richting op zien te krijgen deze week, moeten het met zijn allen doen!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s