Voorbereiding op 2e seizoenshelft gestart

Beachsoccer

Beachsoccer

Op donderdag avond zijn we met Vianen Vooruit begonnen met de voorbereiding op de 2e seizoenshelft voor de competitie, door het slechte weer konden we niet op het veld trainen dus zijn we naar de beachfabriek in Nijmegen gegaan en hebben daar beach soccer gespeeld, een prima alternatief waar je lekker kunt voetballen en ook conditioneel bezig bent, na een mini toernooi waren Wouter, Tom, Martijn, Harm en Jasper de winnaars.

IMG_4570

En afgelopen zondag hebben we op het kunstgras van JVC’31 tegen De Zwaluw 1 geoefend. In deze wedstrijd hebben veel spelers speeltijd gekregen. Vanaf het begin van de wedstrijd kon je zien dat we een kleine rust periode hebben gehad en moest iedereen weer even wennen om te voetballen, toch hebben we redelijk gespeeld in de opbouw op eigen helft, in de eindfase van de aanval kon het allemaal wat beter en scherper maar dat komt zeker wel weer. Verdedigend zijn we eigenlijk niet in de problemen gekomen en hebben weinig tot niets weg gegeven.

Na rust is Niels weer in de goal gekomen en heeft na zijn lange vervelende blessure ook weer zijn minuten in Vianen Vooruit 1 gemaakt. via goals van Roy in de eerste helft en Rik en Mark in de 2e helft een vrij eenvoudige 3-0 overwinning het voetbal jaar 2015 begonnen.

Deze week hopelijk weer op het veld trainen om ons optimaal voor te bereiden op de eerste competitie wedstrijd van 8 februari thuis tegen DEV-Arcen 1.

Dennis

 

One thought on “Voorbereiding op 2e seizoenshelft gestart

  1. Leuk stuk weer trainert!
    Basis leggen in de komende tijd, en dan op naar de 2de seizoenshelft waarin we onze supporters weer verzorgd en aanvallend voetbal willen laten zien.
    Met hopelijk goede resultaten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s