Mijn 2014 een prachtig jaar !!

Famke, Benthe en Lieke

Famke , Benthe en Lieke tijdens kampioenschap Vianen Vooruit.

Op het einde van een jaar hoor en zie je overal de jaaroverzichten, ook ik heb de afgelopen tijd eens terug zitten denken…….en ook steeds meer mensen vroegen zich af of er nog een jaar overzicht van mij kwam?

In Januari begon het voetbal jaar met een prima weekendje weg naar Valkenburg, ondanks dat we hier geen voetbal activiteit hebben gedaan had de organisatie een prima programma opgesteld en is bijna iedereen zonder problemen het weekend doorgekomen!!

Verder zijn we hierna begonnen met de voorbereiding op het lopende seizoen en moesten vol aan de bak om onze doelstelling “promotie” te bereiken. enkele momenten die ik me nog goed kan herinneren zijn de zware thuiswedstrijd tegen Estria waarin wij een 0-2 achterstand ombogen naar 2-2 maar Rik in de laatste minuten een bal van de doellijn haalde en ons behoede voor een nederlaag. ook de prima overwinning tegen Ravenstein was belangrijk en natuurlijk onze prima wedstrijd tegen HBV die we helaas onterecht verloren. Dat we de week daarna op een wel heel erg klein speelveld uit bij OKSV de periode pakte deed me goed maar ikzelf en eigenlijk iedereen wilde natuurlijk meer… doordat HBV de week erna tegen Heijen gelijk speelde en wij van SIOL wonnen werden we die zondag KAMPIOEN !! een heerlijk gevoel en een mooie dag en avond volgde.

Trouwe supporters

Trouwe supporters

Persoonlijk had ik ook nog wel wat te vieren met een nominatie als trainer van het jaar bij de Kliksport award en als coach uitverkoren bij “de uitblinkers van het seizoen” van De Gelderlander. mooi vond ik het dat er een aantal vrienden en familie mee ging naar de  uitreiking van de Kliksport award . helaas niet gewonnen maar Roy werd als speler van het jaar gekozen en dat vond ik zeker zo mooi.

Ondertussen was ik ook nog 40 geworden en heb een gezellig feest gegeven in cafe Kanaalzicht waarin ik ervoor gekozen had om er een Oranje WK feest van te maken. met familie vrienden kennissen en veel spelers/begeleiding van Vianen Vooruit hebben wij alvast een voorzet gegeven aan ons Nederlands elftal om er een mooi WK van te maken, zowel van mijn verjaardag waar iedereen in het oranje was als het WK heb ik in ieder geval van genoten.

IMG_2204

Na de zomervakantie zijn we weer rustig begonnen met trainen en hadden enkele oefen/bekerwedstrijden, hierin presteerde het team prima met als hoogtepunt de uit wedstrijd voor de beker tegen Stormvogels’28 tegen deze 2e klasser wonnen we dik verdiend met 1-2 en lieten in deze wedstrijd zien wat er dit seizoen  van Vianen Vooruit verwacht kan worden!  jammer was wel dat de verliezende ploeg de gemaakte video beelden niet wou delen zodat ik er met mijn SoccerlaB programma een analyse van kon maken.

In de competitie gaat het ook erg goed en mag ik als coach best tevreden zijn,  ook hier enkele mooie momenten gehad waar voor mij persoonlijk de 5-0 overwinning op Milsbeek als topper naar voren kwam, tactisch/technisch echt een ijzersterke wedstrijd met heerlijke goals, maar ook zeker de allerlaatste 0-2 overwinning van 2014 uit bij Hapse Boys was erg goed en zal voor echte Vianezen vanwege de derby gevoelens misschien wel hoger staan in de top 5 van mooiste wedstrijden van 2014

Uiteindelijk een erg mooi en succesvol 2014…..dat smaakt naar meer !!!

Fijne jaarwisseling en tot in 2015

Dennis

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s