Olympia’18 1- Vianen Vooruit 1 4-2

rik olympia

Op een koude zondag middag moesten we uit naar Boxmeer, na het onnodige puntverlies tegen SVEB hoop je als trainer op een positieve reactie van de spelersgroep.

Olympia mag gezien worden als een voetballende ploeg die ook qua arbeid prima voor de dag kwam. Het begin van de wedstrijd was er een die je niet vaak ziet of gezien hebt, na de aftrap en een aanval van de gastheren over links kwam de bal plots voor de voeten van een middenvelder uit Boxmeer en van zo’n 25 meter knalde hij deze strak in de bovenhoek achter Christian 1-0 na 1 minuut. zo wens je natuurlijk nooit te beginnen maar het moet gezegd het was een pracht goal, opnieuw beginnen dan maar. vanaf de aftrap hadden we wat langer balbezit en via een prima voorzet van Bart kwam de bal voor de voeten van Dennis en deze schoot hem onberispelijk tegen de touwen 1-1.

Helaas mochten we ook hier niet lang van genieten want via een prima actie van de linksbuiten van Olympia kwam de bal ongelukkig op de hand van Ken en wees de scheidrechter terecht en resoluut naar de stip, de penalty  werd ook gemaakt 2-1 na 10 minuten spelen !! vanuit onze aftrap kwam de bal perfect bij Dennis die Rik midden voor de goal aanspeelde, waar ik graag eens een schot had gezien toverde rik een prima lob uit de hoge hoed, Roy was zeer attent en kopte de bal technisch knap over de keeper 2-2 en 12 minuten gespeeld.

Hierna was de koek voorlopig op qua doelpunten, maar werd er over en weer aardig gespeeld met veel passie van beide kanten. met een ruststand van 2-2 konden beide ploegen wel leven, helaas scoorde Olympia na 60 minuten de 3-2 door weer een individuele actie, vanaf dat moment kregen wij wel meer overwicht en creëerden mogelijkheden/kansen. jammer genoeg waren we daar soms niet scherp genoeg of lag er een tegenstander in de weg, wel werd ons door de scheidsrechter een duidelijke penalty onthouden nadat Bart door de keeper naar de grond werd getrokken. door de achterstand gingen we meer risico nemen en dat betekend automatisch dat je ook meer ruimte achterin weggeeft. de beslissende 4-2 werd in de 80 minuut gescoord en toen was ons verweer eigenlijk wel op.

supporter olympia

Al met al jammer want een gelijk spel was zeker verdiend geweest. Nu op naar de laatste wedstrijd van 2014…….uit naar Hapse Boys. dit zou wel eens een ouderwetse derby kunnen gaan worden, beide ploegen staan in de top, hebben prima spelers en natuurlijk veel en meelevend publiek!!

supporter haps

Als voetballer keek ik altijd uit naar deze wedstrijden, die brengen iets extra’s in spelers naar boven. hier kun je laten zien dat je voor je club strijd en wil je je  supporters trots maken.

kom op mannen nog een keer volle bak in 2014 !!

Dennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s