Vianen Vooruit presenteert G team

g team

Dit seizoen speelt er bij Vianen Vooruit een G team, dit team dat ook in competitie verband uitkomt bestaat uit voetballers met een lichamelijke en /of verstandelijke handicap.

Aankomende zondag is er vanaf 11.00 een kleine presentatie van dit team dat begeleid word door fanatieke vrijwilligers uit Vianen, ook word de nieuwe kleding uitgereikt.

Na deze feestelijkheden waarbij zelfs een afgevaardigde van de gemeente Cuijk is speelt het team ook nog tegen het G team van VV Heijen.

Deze hechte groep voetballers en begeleiders is recentelijk nog  gezamenlijk bij de wedstrijd Helmond Sport – Jong Ajax geweest op uitnodiging van fonds gehandicapten sport en hebben daar ook deelgenomen aan de G-Wise clinic. In de rust van de wedstrijd mochten de spelers ook nog strafschoppen nemen in het stadion, dit was natuurlijk een super ervaring voor de spelers van Vianen Vooruit.

tim g

Na deze wedstrijd spelen we met Vianen 1 ook nog de wedstrijd tegen SVEB 1, dit is tevens onze laatste thuiswedstrijd van het succesvolle voetbal jaar 2014 voor Vianen Vooruit en moeten het jaar dan ook waardig afsluiten!!

Dennis

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s