VianenVooruit nog ongeslagen !!

In de 2 laatste wedstrijden van Vianen Vooruit speelden we gelijk, het eerste gelijkspel was in de competitie wedstrijd tegen SV Oostrum. dit resultaat was toch een kleine teleurstelling gezien de stand van de ranglijst, maar qua wedstrijdbeeld een denk ik terechte uitslag. In deze wedstrijd werd duidelijk dat je gewoon elke wedstrijd scherp moet zijn en niet alleen voetballend alles op kunt lossen. nadat we op een 1-0 achterstand kwamen werden we pas wakker en werden toen ook de beter ploeg, via  mooie goals van Bart en Walter kwamen we nog wel op voorsprong en dit was tevens de ruststand(1-2)

Na rust was het allemaal wat rommeliger en kwam de thuisploeg steeds gevaarlijker eruit met diepe ballen, toch hadden we kansen op 1-3 maar het ontbrak aan scherpte voor de goal. Uit een counter schoot de spits van SV Oostrum de bal knap door de benen van Robby en was Christian kansloos (2-2). dat vlak voor tijd een doelpunt van ons volledig onterecht werd afgekeurd was erg jammer maar in die fase van de wedstrijd was winst ook niet meer terecht geweest.

rik oostrum

Het 2e gelijkspel was op donderdag avond in de bekerwedstrijd tegen Vitesse’08, de koploper in onze competitie. in deze wedstrijd kon Roy na een schorsing van 4 wedstrijden weer meedoen. na een prima start scoorde Roy in de 10e minuut al de 0-1. Hierna voetbalden we prima door en kregen ook zeker goede kansen, Vitesse’08 met een behoorlijk jong team liet ook zien waarom zij koploper zijn op dit moment en kregen ook goede kansen, na rust scoorden zij de 1-1 en moest deze wedstrijd beslist worden door penalty’s. doordat Roy en Wout misten verloren we deze bekerwedstrijd. een volgens mij gemiste kans op halen van de 3e ronde in de beker voor Vianen Vooruit.

ed

Tot nu toe nog steeds ongeslagen dus, zowel in de competitie als in de KNVB beker. toch moeten we met z’n alle scherp blijven en hard werken!!!

op naar aankomende zondag 26-10-2014 thuis tegen SV Milsbeek

 

Dennis

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s