3e overwinning Vianen Vooruit (2-4)

Pechvogel Tom Hopman

Pechvogel Tom Hopman

Deze zondag moesten we uit naar Arcen, onder het toeziend oog van de vorige week geblesseerd geraakte Tom Hopman begon de wedstrijd op het schitterende sportpark van DEV-Arcen in een hoog tempo. Wij probeerden doormiddel van combinatie spel door de stevige defensie heen te komen en zij probeerden met diepe ballen hun snelle spitsen aan het werk te krijgen. Onze achterhoede was door blessures op 2 plaatsen gewijzigd maar de vervanger van Tom, Christian stond zijn mannetje prima en ook Wouter weet wat er gevraagd word in de verdediging, Met Stijn en Jasper op de vleugels hebben we ondertussen 2 verdedigers die een scherpe seizoenstart hebben !!

een van onze mooiste kansen kwam via  een mooie  aanval vanuit het middenveld die Stijn konden bereiken, zijn afgemeten voorzet werd door Jeroen prima ingekopt maar de keeper van DEV-Arcen kon een doelpunt nog net voorkomen.

toch konden we in de 10e minuut al juichen toen Robby een prima vrije trap wel binnen kopte. (0-1)  hierna werd het allemaal wat slordiger en de 1-1 lag er dan ook zo’n 10 minuten later in. voetballend waren we beter maar de tegenstander maakte het ons toch wel behoorlijk moeilijk. met 1-1 gingen we rusten, in de rust bleek dat Jeroen door een blessure niet door kon en Bart werd zijn vervanger. in de kleedkamer hebben we rustig onze speelwijze nog eens besproken en waren er dan ook van overtuigd dat de kansen wel kwamen.

stein dev

We begonnen furieus aan de 2e helft en vooral vanaf de flanken hadden we continu dreiging, na enkele gemiste kansen kwamen we toch op voorsprong, Walter bekroonde zijn 1e basisplaats met alweer zijn 3e doelpunt in 4 wedstrijden, hierna gingen we toch wel weer goed door, maar door een mooi afstand schot kwam DEV-Arcen toch weer op gelijke hoogte(2-2)  in het laatste kwartier kwamen Maarten en Ken de moe gestreden Walter en Tom vervangen, achteraf bleken zij van grote waarde in de overwinning, met een prachtige blok tackle haalde Ken de angel uit een aanval en door de opvolgende aanval kon Wout de 2-3 knap binnenschuiven, met nog enkele minuten te gaan gaf Bart nog een prima voorzet die door Maarten met een flinke krachtsinspanning binnen werd gekopt(2-4) en was de overwinning binnen.

maarten broekmans

De vele Vianen Vooruit supporters die zoals altijd de moeite hadden genomen om te komen konden zo ook onze 3e overwinning vieren en met een tevreden gevoel richting Vianen gaan.

Mooi om te zien hoe onze selectie gegroeid is, we kunnen blessures of schorsingen op vangen en de verschillen in de selectie zijn klein. aankomende zondag moeten we thuis tegen Achates 1 en mogen we weer laten zien waartoe we in staat zijn.

een topwedstrijd gezien de stand van de ranglijst en hier moet je als voetballer, supporter, begeleiding en club  van genieten.

Dennis

 

 

One thought on “3e overwinning Vianen Vooruit (2-4)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s