zwaar bevochten overwinning Vianen Vooruit 1 (0-1)

constantia-vianen

Op kermis zondag stond voor ons de uitwedstrijd tegen Constantia op het programma, na onze overwinning van vorige week gingen we met veel vertrouwen richting Wanroij .

Constantia had vorige week ook vertrouwen geput na een gelijkspel bij Milsbeek, wat we wisten van Constantia was dat het een lastig te bespelen ploeg is die als collectief compact verdedigen en tot de laatste minuut voor een resultaat zullen vechten. vanaf minuut 1 ging Constantia dan ook direct de diepe bal op de spits spelen en van daaruit richting onze keeper Tom te proberen  te komen, maar onze laatste linie met Robby, Ken, Jasper, Stijn en Tom kwam nauwelijks in de problemen. Waar wij door vaste looplijnen enkele aanvallen konden creëren was de eindpass helaas niet altijd perfect om het de keeper van Constantia echt moeilijk. wel konden we via 2 corners voor gevaar zorgen maar kwamen niet tot scoren. met een 0-0 rust stand was er dan ook niet aan de hand en had ik het gevoel dat een overwinning zeker mogelijk was.

in de 2e helft zouden we toch zeker nog kansen krijgen en na een prima aanval in de 60e minuut kwam de bal bij Roy terecht en die scoorde hieruit de 0-1. door deze stand ging de tegenpartij nog sneller de lange bal zoeken en kwamen er veel scrimmages voor de goal van ons. Hierdoor konden wij ook enkele malen uitbreken en als we hier nauwkeuriger of soms gelukkiger in waren geweest dan was de wedstrijd al eerder beslist. in de 5e minuut van de blessure tijd gaf de scheidrechter nog een rode kaart aan Roy voor een overtreding en telde er nog een 2 minuten bij gaf ook nog 2 vrije trappen aan Constantia waarbij hun keeper mee ging. dit waren natuurlijk spannende momenten maar Vianen Vooruit bleef overeind en dus behaalde we onze 2e overwinning in deze competitie.

Na  deze overwinning met z’n allen naar de feest tent in Vianen waar het kermis was.

wouter evers constantia

onze ploeg maakt op dit moment stappen in het zakelijker worden om de overwinning binnen te halen, strijden voor iedere meter en komen afspraken na, zelfs in de laatste minuten van de wedstrijd. als wij dit en ons voetballend vermogen kunnen vasthouden/verbeteren dan word het een mooi seizoen.

Op naar zondag waar de mooie derby tegen Hapse Boys 1 op het programma staat, dit is niet alleen een derby maar ook de koppositie staat op het spel. ik heb er nu al zin in.

Dennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s