Voorbereiding Vianen Vooruit in volle gang

Vianen Vooruit   2014-2015

Vianen Vooruit 2014-2015

De voorbereiding van Vianen Vooruit is in volle gang, na de overwinning vorige week tegen Odiliapeel 1 kwam er een redelijke drukke week aan. Dinsdag trainen woensdag thuis tegen Ewijk 1 donderdag trainen en zaterdag de bekerwedstrijd tegen Hapse Boys 1.

De wedstrijd tegen Ewijk 1 werd gemakkelijk gewonnen met 7-0 waarbij wel gezegd moet worden dat Ewijk niet compleet naar Vianen was gekomen.

Rustig naar de competitie werkend worden enkele zaken al wel duidelijk voor mij als trainer en met de bekerwedstrijd tegen Hapse Boys 1 kan ik ook eens zien hoe we spelen tegen een ploeg van het niveau 4e klas. het is vooraf natuurlijk altijd moeilijk om in te schatten of de tegenstander met het beoogde team komt of dat ze de beker gebruiken om ons zand in de ogen te strooien?

in de bespreking heb ik wel duidelijk gemaakt dat het een beker wedstrijd is en een derby dus dat we onze huid zo duur mogelijk moeten verkopen en vol voor de winst moeten gaan. we begonnen deze wedstrijd dan ook prima en konden enkele kansen creëren, wel was meteen duidelijk dat Haps meer weerstand bood als onze andere tegenstanders deze voorbereiding en ik vond ze ook sterk in de duels, hierin zullen wij ons toch echt nog meer in moeten verbeteren.

Na 10 minuten kwamen we via een prachtige combinatie tussen Rik en Roy op 1-0 Roy was de maker en bewees in deze wedstrijd dat hij zijn vorm al weer snel te pakken heeft. tot zo’n 20 minuten speelden we goed maar daarna werden we wat slordig en werd het positie spel slecht en kwam Hapse Boys beter in het spel. toch werden ze niet erg gevaarlijk en werd Niels dus niet op de proef gesteld.

vianen haps

In de 2e helft hebben de spelers laten zien wat er in de rust is besproken en controleerden we de wedstrijd weer, dit had tot gevolg dat we weer kansen kregen en ook weer konden scoren. waarbij Stijn en Roy allebei nog scoorden na een prachtig opgezette aanval. ook Mark scoorde nog,  helaas kregen we nog een tegengoal uit een vrije trap tegen maar de einduitslag van 5-1 gaf een goed gevoel aan de spelers, supporters en staf.

Natuurlijk zijn we op dit moment erg goed bezig, maar er is zeker nog plaats voor verbeteringen in zowel het team als het individu. en een goede voorbereiding wil ook niet alles zeggen zie manchester united!!  uiteindelijk gaat het toch om die eerste competitie wedstrijd. toch moeten we scherp blijven en iedereen zal keihard moeten knokken voor zijn plaatsje in de selectie!  de groep is breder geworden en het trainingsniveau gaat per training omhoog. de aankomende 2 weken zullen we nog meer van ons zelf moeten eisen gezien de tegenstanders maar ik heb er vertrouwen en zin in.

Dennis

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s