Genomineerd voor trainer van het jaar @Kliksport1

Trainer/Coach Vianen Vooruit

MARIAHEIDE – De beste voetballers/trainers en teams worden vrijdagavond 6 juni in het zonnetje gezet tijdens de Kliksport Awards in D’n Brouwer in Mariaheide.

Een mooie beloning voor mij dat ik genomineerd ben voor de award van trainer van het jaar.

Op deze vooravond word het nu toch wel spannend want uiteindelijk wil je altijd winnen ! genomineerd zijn is al een prachtig en al een  bevestiging dat we goed bezig zijn geweest afgelopen seizoen maar nu begint het toch wel te kriebelen, is er veel gestemd ? wat vind de jury van onze prestatie als Vianen Vooruit ? en natuurlijk heb ik ook gekeken wat de andere genomineerden hebben gepresteerd ?

Zoals Raymond Koenraadt die met Erp via de nacompetitie promoveerde naar de 1e klasse. Of Stef Sijbers die met SV Oss kampioen werd en naar de hoofdklasse promoveerde met een team voornamelijk van eigen jeugd ! En FC Uden trainer Johan van Osch die als nieuwe trainer gelijk weer kampioen werd met een ploeg die vorig jaar nog te sterk was voor Vianen Vooruit. Maar ook Volkel trainer William van der Steen zal kans maken, hij versloeg met zijn team namelijk in een heuse triller SV Milsbeek en werd kampioen van de 4e klasse.

Al met al zijn het mooie prestaties en vind ik het al mooi dat er een nieuws site is die zoveel aandacht geeft aan amateurvoetbal, en iedereen word gewaardeerd van 6e klasse tot Topklasse, en ook het damesvoetbal komt aanbod, voor mij geheel nieuw want ik kom zelf vanuit Oost en daar ken ik niet zo’n nieuws site.

Ook onze aanvoerder Roy Daamen is genomineerd in de categorie beste speler 5e klasse KNVB Zuid2.

Als trainer van Roy vind ik dit zeer terecht, in onze klasse heb ik dit seizoen geen speler gezien die zo belangrijk voor zijn ploeg is in 21 wedstrijden het voorbeeld als aanvoerder gegeven anderen beter laten spelen en veel goals als spits gemaakt, ook buiten het veld een belangrijk persoon erg sociaal en betrokken bij Vianen Vooruit.

Ik heb erg veel zin in morgenavond en hoop dat we als Vianen Vooruit in het seizoen 2013-2014 nog minimaal 1 prijs mogen meenemen !!!

Dennis.

 

Topscorer Roy Daamen 17 doelpunten

Topscorer Roy Daamen, speler van het jaar ?

 

One thought on “Genomineerd voor trainer van het jaar @Kliksport1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s