Voorbeschouwing op paaszaterdag OKSV 1 – Vianen Vooruit 1

In gesprek met topschutter Walter Bulkens

In gesprek met topschutter Walter Bulkens

Kroes: ‘Is natuurlijk nog niets verloren’

VIANEN – Vianen Vooruit liep afgelopen zondag tegen HBV tegen een verrassende 1-2 nederlaag aan. De ploeg van trainer Dennis Kroes blijft ondanks het verlies koploper in de vijfde klasse H en wil zaterdag om 18.00 uur tegen OKSV sportieve revanche nemen. Kroes: “Gisteravond met een lekkere training de nederlaag verwerkt en eigenlijk gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat er natuurlijk niets verloren is.”

De nederlaag afgelopen zondag vond Kroes onnodig. “We hadden niet hoeven te verliezen vandaag. We speelden goed en kregen kansen, maar maakten er te weinig.” Tijdens de inhaalwedstrijd tegen OKSV kan de winst van de tweede periode worden gepakt. “Dat is zeker een goede stimulans om ons als team te revancheren van de nederlaag. Natuurlijk mogen we OKSV niet onderschatten, maar als wij ons eigen spel spelen dan moet er gewonnen worden. Ook zij zullen moeten winnen om onderin weg te komen, dus de boel dicht timmeren achterin heeft voor hun geen zin. Ik verwacht dan ook een mooie aanvallende wedstrijd van twee ploegen. Met als uiteindelijk resultaat dat wij de tweede periodetitel pakken en dat we dit daarna nog kunnen vieren met de supporters uit Vianen


Blessures
In Overlangel kan Kroes niet beschikken over Dennis Jans, die afgelopen donderdag zijn enkel brak. Ook doelman Niels Verbiessen is afwezig in verband met een kuitblessure. “Hij is afgelopen zondag al vervangen door Christian Wagemans, die ook eerder dit seizoen hem enkele wedstrijden goed heeft vervangen en ook het niveau heeft om in een eerste elftal te keepen. Voor mij alweer een bevestiging dat de breedte van de selectie zeker belangrijk is zodat je blessures en schorsingen goed op kan vangen.”

door Leon Voskamp (@kliksport)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s