Prima overwinning 0-4 op Gassel

stein (gassel)

Afgelopen zondag moesten we uit naar Gassel, een ploeg uit de middenmoot van de ranglijst maar die wel vorige wedstrijd met 0-7 gewonnen had. Dus dan moet je als koploper op je hoede zijn want zulke ploegen zijn toch altijd wel in staat om een keer voor een stunt te zorgen. Met een complete fitte selectie gingen we dan ook scherp naar Gassel toe. Daar aangekomen zag ik gelukkig een prima veld en de regen op zondag ochtend zorgde er ook nog eens voor dat het een wat sneller veld werd.

Nadat Roy de toss had verloren was de aftrap voor Gassel, maar door goed jagen van onze aanvallers kwam Roy al in balbezit en zag dat de keeper iets te ver voor zijn goal stond en schoot de bal direct mooi in de verre hoek 0-1 na 30 seconden !!natuurlijk een heerlijk begin voor Vianen Vooruit. Hierna gingen we lekker door met voetballen en de combinaties en aanvallen liepen gesmeerd en eigenlijk was het wachten op de 2e goal, en nadat we weer een tegenaanval onschadelijk maakten kreeg Joris de bal de met een mooie pass Walter vond en deze een prachtige voorzet afleverde bij Roy die zijn 2e van de middag binnen kopte (0-2) een aanval uit het boekje. Jammer genoeg raakte Niels geblesseerd toen een aanvaller van Gassel doorgleed op hem, Niels bleef nog wel doorgaan maar kon eigenlijk niet echt meer springen en sprinten, maar omdat wij scherp bleven hoefde hij dit ook niet omdat Gassel gewoonweg niet de buurt van zijn goal kwam.bart (gassel)

Met een 0-2 stand gingen we rusten en besloten we om Niels te vervangen door de keeper van onze A1 Kelian, deze maakte dan ook zijn debuut voor Vianen Vooruit 1, deze 2e helft was eigenlijk het zelfde beeld, een goed spelend Vianen Vooruit tegen een machteloos Gassel, Na 60 minuten kwam Bart erin voor Mark en hij zorgde met zijn snelheid en gretigheid direct weer voor verwarring bij de verdediging van Gassel en we kregen weer wat mogelijkheden maar onzorvuldigheid, pech en de keeper van Gassel zorgde ervoor dat de bal er nog niet inging. na 70 minuten kreeg bal een prima bal in de ruimte, hij omspeelde de keeper simpel en scoorde zo de 0-3. Hierna was de wedstrijd natuurlijk gelopen. Dennis zat er doorheen en werd nog vervangen door Harm. De wedstrijd bloeide een beetje dood maar na een goede actie en voorzet van Bart kon Roy toch nog mooi zijn 3e van de middag binnen schieten 0-4

Een mooie overwinning met een mooi debuut voor Kelian, goede goals gemaakt, de eerste “clean sheet”  enige min puntje is de blessure van Niels. maar daar heeft onze verzorger Ger weer een mooie taak aan.

Na de wedstrijd kwam de verassing van de middag want het bleek dat Heijen verloren had van Ulysses, dit was natuurlijk voor ons een prima resultaat. Nu is het zaak dat we aankomende zondag tegen HBV een overwinning gaan pakken en dan mag ons de titel niet meer ontgaan, echter dit is weer een zwaar beladen derby dus dat word nog een zware klus. Maar gesteund door vele wit-rode supporters gaan we ervoor.

Dennis

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s