Voorbeschouwing op Vianen Vooruit 1 – Ravenstein 1

 

Dennis Jans

Dennis Jans

Opnieuw topper in vijfde klasse H
VIANEN – Vianen Vooruit speelde afgelopen zondag een topper tegen Estria. Het speelde met 2-2 gelijk en moet komende zondag weer aan de bak als er een nieuwe topper op het programma staat: Ravenstein thuis.

Vianen Vooruit-trainer Dennis Kroes hield gemengde gevoelens over aan het duel met Estria, waarin zijn ploeg terugkwam van een 0-2 achterstand. “Enerzijds geven we te gemakkelijk de tegendoelpunten weg, maar aan de andere kant scoren we twee prima goals. De invallers bewijzen dat het verschil in de selectie op het moment niet groot is en iedereen in aanmerking komt voor een basisplaats.”
Eerder deze competitie was Ravenstein de sterkste tegen Vianen Vooruit. De ploeg van trainer Peter van Orsouw verloor afgelopen zondag met 4-1 van Heijen en moet komende zondag winnen om nog kans te blijven maken op de titel. Kroes: “In de eerste onderlinge wedstrijd verloren we van Ravenstein, maar dit vond ik een onnodige nederlaag. We kregen wel kansen, maar het is tot op heden de enige wedstrijd waarin we niet scoorden. We zijn dan ook gebrand op revanche.”

Fitte groep
Kroes hoeft tegen Ravenstein waarschijnlijk niemand te missen met een blessure of schorsing. “Het belang van de wedstrijd is zoals afgelopen zondag groot. We moeten winnen om de koppositie terug te pakken van Heijen en daarmee zet je dan ook gelijk Ravenstein op achterstand. Bij een overwinning gaan hoogstwaarschijnlijk Vianen Vooruit en Heijen uitmaken wie er kampioen wordt. Ik reken er dan ook op dat de spelers dit beseffen en met de vele Vianen Vooruit-supporters achter zich vol voor de winst gaan, zoals we dat het hele seizoen al doen.”

Door Leon Voskamp (kliksport)

Programma vijfde klasse H:
-Vianen Vooruit – Ravenstein
-SIOL – Gassel

Stand vijfde klasse H:
1. Heijen 17-36
2. Vianen Vooruit 16-34
3. Ravenstein 17-33
4. Estria 16-30
5. De Zwaluw 17-29
6. Maaskantse Boys 17-22
7. Gassel 16-21
8. HBV 17-21
9. OKSV 17-18
10. Ulysses 18-18
11. GVV’57 17-12
12. SIOL 15-6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s