SV Heumen 1 – Vianen Vooruit 1

de beelden van de 1e helft van deze oefenwedstrijd tegen mijn oude club en woonplaats. de beelden zijn door het licht en weersomstandigheden niet optimaal maar wou jullie dit niet onthouden, vooral de 1e goal van ons is een prachtige aanval met een super loopactie van Rik. Minpunt is dat we bij de 1-1 staan af te wachten en niet onze keeper ondersteunen. direct uit de aftrap scoren we weer door een prima bal van Wout en ook zeker een goede bal aanname van Walter die gelijk weer een doelgerichte actie heeft.

Dennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s