Super 1e helft basis voor ruime overwinning

wout gvvDeze zondag stond de wedstrijd tegen GVV’57 op het programma, in de 1e wedstrijd van deze competitie speelden we in Grave al tegen elkaar en daar wonnen we met 1-2.

Ons gevoel was dat we een stugge ploeg tegen over ons zouden krijgen die na hun overwinning van vorige week met veel zelf vertrouwen naar Vianen zou komen.

Voor ons was het belangrijk om snel druk te zetten op hun verdediging en het middenveld in handen te nemen, Ik moet zeggen dat het we prima uit de startblokken kwamen en we zowel individueel en als team goed waren, continu druk en kansen creëren het was wachten op een doelpunt en na 15 minuten stond de 2-0 dan al ook op het score bord. De rust stand was 5-0.

Als team afgesproken dat we op dezelfde manier zouden doorgaan. Helaas moest de prima spelende Bram geblesseerd achterblijven en werd op het middenveld vervangen door Jeroen.

Jammer genoeg ging de in de 1e helft prima fluitende scheidsrechter er in de 2e helft toch een andere wedstrijd van maken en na 10 minuten deelde hij in 2 minuten 3 rode kaarten uit. dit kwam de het spel en organisatie van ons niet goed uit, we speelden de man meer situatie niet goed uit en zochten te snel de diepte. met 2 scherpe counters wist GVV’57 zelfs 2x te scoren, daarna gingen we toch weer beter spelen en scoorden we ook nog 2x. uiteindelijk dus met 7-2 gewonnen en geen moment in de problemen gekomen.

Dus een prima middag met een klein smetje door de rode kaart van Ken.

Aankomende wedstrijd is uit tegen De Zwaluw, de eerste wedstrijd wonnen we vrij simpel maar De Zwaluw heeft de laatste tijd prima resultaten  geboekt dus dit word zeker geen gemakkelijke wedstrijd.

Toch heb ik gezien de laatste weken erg veel vertrouwen in mijn ploeg, en met een overwinning op zak zouden we prima de winterstop in gaan.

Dennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s