De Voorbereiding

teamfoto Vianen Vooruit 1

Waar staan we? hebben we stappen gemaakt? welke speler ontwikkeld zich? wie staat stil? en welke spelers gaan het 1e elftal op dit moment niet redden?

Dit zijn een paar vragen waar veel trainers zich in de afgelopen periode weer over konden buigen.

Nu de 1e competitie wedstrijd dichterbij komt, komen de antwoorden ook steeds beter naar voren!

Voor onze selectie van Vianen Vooruit zijn voor mij als trainer/coach steeds meer dingen duidelijk, we hebben bijvoorbeeld duidelijk conditioneel vooruitgang geboekt, dit komt overigens niet alleen door hard trainen maar zeker ook door wedstrijden te spelen. hebben we onze speelwijze ontwikkeld? ja maar nog lang niet zoals we willen. Ook hebben een paar spelers zich positief laten zien op trainingen en wedstrijden, Maar er zijn er ook die beter kunnen en moeten!

En natuurlijk moeten we ook spelers teleurstellen omdat ze op dit moment niet in de basis van het 1e spelen of zelfs geen deel uitmaken van de wedstrijd selectie. Maar het is pas het begin van het seizoen en met 16 spelers ga je het niet het gehele seizoen redden dus ook deze spelers zullen positief hard moeten blijven vechten voor hun plek en dan komt de kans in 1 vanzelf.

Voor mij zelf geld dat ik altijd blij ben als de competitie begint, je hebt gewoon je vaste trainingsavonden en geen beker wedstrijden op doordeweekse avonden en ook geen vakantiegangers meer!

Aanstaande zaterdag de laatste beker wedstrijd tegen 4e klasse Hapse Boys 1.

Dennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s