JVC 1 – Vianen Vooruit 1

rik Vianen

Op donderdag 25 juli speelden we met Vianen Vooruit 1 onze eerste wedstrijd tegen topklasser JVC 1, normaal zou je zeggen een oefenwedstrijd maar ik noem dit een trainingswedstrijd.

Natuurlijk weet je als trainer dat dit eenrichtings verkeer word maar op conditioneel vlak pak je toch mooi iets mee, ook mede door de hitte is het voor mijn spelers een  zware wedstrijd geweest, gelukkig hadden we genoeg spelers bij en hoefden we niemand te overbelasten.

onder het toeziend oog van zo’n 300 toeschouwers begonnen we met Ronald, Ivo, Harm, Harm, Dennis, Rik, Tom, Roy(a), Walter, Joris en Jeroen in een 1-4-2-3-1 formatie.

JVC speelde gelijk in een hoog tempo met agressieve druk op de bal, in het begin konden we hier toch goed onderuit voetballen en scherp de duels aan gaan. Naarmate de wedstrijd vorderde en we conditioneel minder werden werd dit allemaal stukken minder.

JVC had een goede ploeg met veel nieuwe spelers met grote kwaliteiten en wilden zich allemaal bewijzen, in de rust brachten ze ook nog eens 7 a 8 nieuwe spelers die weinig voor de basis onder doen.

Uiteindelijk is de uitslag 11-0 geworden na een 7-0 ruststand. als trainer kan je met een nederlaag niet tevreden zijn maar als ik vooruit kijk dan denk ik dat we na 3 trainingen en deze zware wedstrijd al conditioneel een stap hebben gezet, nu is het zaak om dit te gaan verbeteren en uitbouwen.

Dennis

walter vianen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s