NEC A1-De Treffers A1

004

Op zaterdag 4 mei stond de laatste competitie wedstrijd voor mijn team op het programma, we speelden uit tegen NEC A1 en dat zijn altijd leuke wedstrijden, nog mooier was dat NEC vandaag bij winst zeker kampioen zou zijn dus de sfeer bij de wedstrijd was perfect voor een mooie voetbal middag.

Onder grote publieke belangstelling begon de wedstrijd en NEC besloot vanaf minuut 1 volop in de aanval te gaan en zette onze verdediging erg onder druk zodat we niet aan voetballen toe kwamen en direct de lange bal moesten kiezen. vooral de samenwerking van de middenvelders en aanvallers van NEC was goed bij het opjagen van onze spelers, achterin was NEC wat kwetsbaarder en onze aanvallers met konden in onze spaarzame aanvallen het de verdedigers wel lastig maken, hieruit kregen we dus ook een vrije trap rond de 16 meter en deze werd knap en onhoudbaar direct ingeschoten door Mees 0-1.

NEC ging gewoon door, maar wij konden nu toch meer weerstand geven en kwamen ook aan voetballen toe. Toch maakte NEC via een scrimmage gelijk en kregen zij weer meer hoop op de overwinning, Maar vanuit de aftrap kreeg Younes de bal en via een weergaloze actie plaatste hij de bal voor de goal en daar kwam de bijgesloten middenvelder Tim die de bal hard tegen de touwen jaagde 1-2. lekker stand om te gaan rusten.

in de rust aangegeven dat we nog een zware 2e helft tegemoet konden zien, maar zeker ook dat we als collectief goed stonden.

Na de rust kwam NEC weer op stoom en na een kwartier viel de 2-2 en 5 minuten later maakte de sterke middenvelder nr 8 van NEC de 3-2 en voelden ze dat de titel voor het grijpen lag, De Treffers gaf zich natuurlijk niet gewonnen en brachten nog een extra aanvaller erbij en gingen achterin 1:1 spelen met de sterke Mees,Ron en Frenk is dit geen probleem. we kregen nog wel wat mogelijkheden maar de counter lag ook op de loer! ook werden de spelers vermoeid door het hoge tempo vd wedstrijd. uiteindelijk werd het ook nog 4-2 en was het kampioenschap voor NEC binnen.
Ik moet zeggen dat het een terechte overwinning was en NEC een paar hele goede spelers heeft.

Voor ons zit de competitie er nu op en ik heb de jongens bedankt voor hun inzet enthousiasme in de afgelopen 6 weken. Het was voor mij een erg leuke periode heerlijk werken met deze jongens, en ik weet zeker dat we er een paar nog in de hoofdklasse en topklasse zullen zien in de toekomst. Ik vind zonder anderen tekort te doen Frenk, Mees, Bas en Daan toppers voor de toekomst.

Dennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s