De Treffers A1

004

Wat kan het voetbal toch veranderlijk zijn, in mijn vorige blog vertelde ik dat ik weer met veel plezier bij SV Heumen aan het voetballen was, en 3 dagen later ben je de trainer van de A1 van Topklasser De Treffers.

Geheel onverwachts werd ik afgelopen woensdag door de TC van De Treffers gebeld met de directe vraag of ik per direct aan de slag wilde gaan als de Trainer van de A1? Na overleg met thuis en Tommy(broer aanvoerder sv heumen) en Tom Wollenberg(trainer SV Heumen) waarmee ik de afspraak had om bij Heumen te spelen heb ik besloten om het te doen.

Voor alle duidelijkheid! het betreft een functie voor 6 tot 10 weken en daarna ga ik lekker ad slag bij Vianen Vooruit.

Waarom dan voor zo’n korte periode? Nou het werken met jonge spelers die dicht tegen topklasse niveau aanzitten is natuurlijk altijd mooi, Maar zeker zo mooi is dat ik in mijn jeugd daar in de B en A jeugd heb gespeeld en weet dus uit ervaring dat daar je toekomst start als voetballer.

Donderdag heb ik gelijk de eerste training gedaan en die liep lekker, het was meer een kennismakingstraining, daarna overleg gehad met TC en begeleiding.

En zaterdag gelijk competitie, Thuis tegen UNA/Brinkvast A1 wilden we gelijk een mooie start maken door te winnen en onze doelstelling is om nog in de race te blijven voor de 3e periode en zodoende na-competitie te spelen.

Ik vond het een erg hoog niveau wat beide teams op de mat brachten en zeker de snelle aanvallers van UNA waren een plaag voor onze verdediging. We speelden een redelijk positiespel en waren wat ongelukkig in de afwerking.Maar we hebben 90 minuten laten zien dat we het seizoen niet als een nachtkaars laten uitgaan. Uiteindelijk wonnen we met 2-1 en had ik een mooi debuut, maar belangrijker de spelers en staf hadden een rommelige week met winst afgesloten en volgens mij is winnen nog altijd het beste medicijn !!

Verder vond ik het erg indrukwekkend en leuk dat zoveel mensen bij de club mij nog goed kennen en vooral de oudere weten nog precies wie ik ben en wat ik gedaan heb.

Deze week weer lekker trainen en dan zaterdag uit naar Gemert A1.

Dennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s